Rødovre Tennis

Optimal spilbarhed året rundt

Nordeuropas største Redplus tennisanlæg står nu færdigt i Rødovre og består af 9 topmoderne tennisbaner. Anlægget giver Rødovre Tennisklub mulighed for at tilbyde optimale forhold til både træning, turneringer og fritidsspil.

Projektet omfattede etablering af et nyt bærelag, opsætning af hegn, installation af moderne belysning samt implementering af den innovative Redplus belægning. Denne belægning forbedrer dræningen, sikrer slidstærke baner og giver en mere behagelig spilleoplevelse.

Renoveringen løfter ikke kun faciliteterne, men også fællesskabet i klubben. De nye baner muliggør spil næsten året rundt, uanset vejret, hvilket skaber bedre vilkår for både unge talenter, erfarne spillere og tennissporten i lokalområdet.

Projektets nøgletal

Bygherre: Rødovre Kommune for Rødovre Tennisklub
Omfang: Totalrådgivning ved renovering af baneopbygning, belægning, tennishegn og belysningsanlæg. 
Periode: 2023 – 2024
Areal: 6.000 m2    
Budget: 7,5 mio.  
Samarbejde: Dines Jørgensen & Co. A/S og HP Tennisanlæg A/S
Rødovre tennis banerne med red plus belægning og belysning

De forbedrede baner og faciliteter giver medlemmerne en bedre spilleoplevelse, højere komfort og mulighed for at træne og konkurrere året rundt – uanset vejret.
Den innovative Redplus belægning sikrer mindre slid på kroppen, bedre dræning og holdbare baner, hvilket øger både sikkerheden og kvaliteten af spillet.

Samtidig styrker de nye faciliteter fællesskabet i klubben, tiltrækker nye medlemmer og bidrager til udviklingen af tennissporten i lokalområdet. Når spillere trives og har adgang til optimale forhold, skaber det bedre forudsætninger for talentudvikling, socialt samvær og en sund idrætskultur.

sti system i grønt område op mod Rødovre tennis banerne

Projektets nøgletal

Bygherre:

OUH – Odense Universitetshospital – Svendborg sygehus

Omfang:

Nybyggeri

Periode:

2024-

Areal:
Budget:

 

Samarbejde:

Egil Rasmussen Koncern og Rambøl

Et godt design af et plasmaferese- og tappecenter har flere positive effekter. Funktionelle og æstetiske løsninger, som f.eks. klare trafikforhold, parkeringsmuligheder og et behageligt indeklima, bidrager til både donors og personales trivsel og effektivitet. Et godt planlagt miljø kan også skabe en tryg og indbydende atmosfære for donorer, hvilket er essentielt for at sikre en høj tilstrømning og fastholdelse af donorer. Samtidig understøtter et gennemtænkt design et positivt arbejdsmiljø for personalet og kan bidrage til et stærkere fællesskab og bedre arbejdsglæde. Integrationen med det omkringliggende miljø og naturlige lysforhold kan også styrke både æstetik og funktionalitet, hvilket gør det til et bæredygtigt og behageligt sted for alle.