PRESSEMEDDELSE

CREO Arkitekter A/S foretager pr. 1. januar 2021 et generationsskifte i direktionen.

Den nuværende administrerende direktør Henning Gammelgaard fylder 67 år i februar 2021, hvorfor det er et naturligt valg, at skifte til en yngre person der kan være med til at sikre fremtiden for det Odense baserede arkitektfirma.

Bestyrelsen har således indgået en aftale med Simon Vilhelm Haag Borg, der overtager stafetten og driver firmaet videre sammen med de nuværende dygtige og engagerede medarbejdere.

Simon er uddannet bygningskonstruktør og byggeøkonom med en solid erfaring fra rådgiverbranchen. Simon har senest været ansat i Region Syddanmark som chefrådgiver ved Projektorganisationen for Nyt OUH. I den funktion har Simon arbejdet tværfagligt med koordinering af udbud og haft kontakten til Odense letbane samt håndteret risikostyringen på projektet.

Forud for dette var Simon ansat ved White Arkitekter A/S som kontorchef og deltog der i ledelsen af konsortiet Medic OUH.

Simon er ikke ukendt med den virksomhed han fremover skal stå i spidsen for, idet han har været ansat i CREO Arkitekter A/S i årene 2001 til 2015. Her arbejdede Simon fortrinsvist med sundhedsprojekter og var tegnestuechef da han drog til White Arkitekter.

Henning Gammelgaard fortsætter i bestyrelsen og som medarbejder i CREO Arkitekter A/S.

tilbage til aktuelt