OURE PARK & WATERLIFE

– sjove aktiviteter og himmelsk afslapning samlet på ét sted

Om få år vil området mellem Tanghavevej og Landevejen i Oure være omdannet til det nye Oure Park & Waterlife. Oure Park & Waterlife vil til den tid være en af Danmarks bedste og mest moderne svømmehaller. Oure Park kommer til at bestå af fire forskellige dele: Waterlife, hotel, seniorpark og spisehus.

Waterlife vil være kendetegnet ved en kæmpe dome-konstruktion med en diameter på ca. 100 m. Store glasoverdækkede arealer på domen vil sørge for passiv solvarme samt at forsyne store dele af bygningen med dagslys.

For at opnå et landskabeligt udtryk vil taget blive dækket med sedum, som bliver grønt og blomstrende. Samtidig vil der som en del af områdets stisystem forløbe en sti over domen, hvor der undervejs indrettes et udsigtspunkt på toppen af konstruktionen.

 

Svømmehallen

Waterlife vil komme til at have følgende faciliteter:

Som et helt særligt element vil der være et dybvandsdykkercenter med et bassin formet som en keglestub på 33 meter i dybden. De øverste 6 m af bassinet vil stå som et stort akvarium over gulvet, så alle i hele svømmehallen kan følge aktiviteterne i bassinet.

Herudover vil der være en gymnastikhal og i forbindelse hertil en lille cafe samt et spaområde. Spaområdets afslappende og behagelige faciliteter inkluderer saunaer, relax room, dampbade, sanserum og massage.

Hele komplekset vil have en størrelse på 8.500 m².

 

Øvrige faciliter

Hotellet vil være 1-2 etager og bestå af 55 dobbeltværelser på ca. 34 m², hvor hvert værelse vil få en terrasse eller fransk altan. Hotellets gæster vil have direkte adgang til Waterlife.

Seniorparken vil bestå af 90 seniorvenlige boliger af ca. 80 m² i 1-2 plan bebyggelse. Boligernes facader vil bestå af lys puds med trælister. Enkle boliger vil have små taghaver integreret, mens resten vil have saddeltag.

Spisehuset vil være en selvstændig bebyggelse på 230 m², hvor der vil være selskabslokaler til 60 personer og en cafe til 20-30 personer. Bygningen bliver placeret tæt ved indkørsel, parkering og hovedindgangen til Waterlife.

Projektets Nøgletal

Bygherre: Fonden Waterlife
Omfang: Nybyggeri – Boliger, hotel, svømmehal
Areal: 18.430 m²
Gennemført: 2017 - 2021
Samarbejde: Visualisering: NOR3D