GRIBSKOV SVØMMEHAL | HELSINGE

– en svømmehal der byder byen indenfor

Gribskov Svømmehal, Nordstjerneskolen og Helsinge bys bibliotek er en del af byens nye kulturakse og danner sammen rammen om forskelligartede aktiviteter: Sport – Læring – Kultur.

Alle Bassiner er synlige udefra, og ikke mindst er det muligt at følge med i aktiviteterne fra Store Torv. Placeringen direkte op til Store Torv og cafeområdet appellerer til at få flere i vandet ved sin nærhed.

 

Bassiner

Indretningen af Gribskov Svømmehal er en kombination af leg og træning. Det første Bassin er således både et trænings- og morskabsbassin. Det næste er småbørnsbassin og rutsjebane, som er placeret med tæt kontakt til fødselsdagsareal og videre til det store sportsbassin.

Sportsbassinet er også et udspringsbassin med henholdsvis 1 meter- og 3 meter-vippe. Langs med sportsbassinet er der etableret tilskuerpladser i et langstrakt trappeforløb.

Ude i selve hallen er der placeret et dampbad og en sauna, der nærmest vokser ud af den eksisterende skole og er med til at danne et intimt rum for placering af varmtvandsbassinnet.

 

Bæredygtighedstiltag

 

Projektets Nøgletal

Bygherre: Gribskov Kommune
Omfang: Ny svømmehal
Areal: 1.575 m²
Gennemført: 2011 - 2014
Budget: 57 mio. kr.