DNV Gødstrup

Optimeret funktionsplanlægning

DNV Etape 3 integrerer vigtige kliniske og ikke-kliniske funktioner, opdelt i to delprojekter: Somatik og Service- og Teknikbyen.

Somatikken inkluderer hospitalets hovedindgang, sengeafsnit for Neurologi og Onkologi, ambulatorier, lægekontorer, diagnostiske faciliteter og en dagkirurgisk operationsafdeling.

Service- og Teknikbyen omfatter varemodtagelse, posthåndtering, centralkøkken, sterilcentral, cytostatika-laboratorie, apotek, arkiver, kontorer og affaldshåndtering samt personalefaciliteter som motionsrum og omklædningsrum.

Stråleterapi og Neurologi har CT-scanning og strålebehandling. Hovedindgangen rummer receptionen og forbinder til den nye psykiatriske afdeling og øvrige somatiske afdelinger.

Projektets nøgletal

Bygherre: Region Midtjylland 
Omfang: Udbygning af DNV-Gødstrup Etape 3 
Periode: 2014-2023 
Areal: 22.093 m² Somatik, 7.261 m² Serviceby og 2.153 m². Stråleterapi. 
Budget: 550 mio. kr. 
Samarbejde: Mangor & Nagel, OJ Rådgivende ingeniører og Brix & Kamp 

Som totalrådgiver af delprojekter, der omfatter ambulatorier, kontorer og særlige rum til undersøgelse og strålebehandling. Er viden om kravspecifikationer essentielle og sikrer høj specialisering og kvalitet i behandlingsfaciliteterne.

Designet af hospitalets hovedindgang og foyer,  fungerer som forbindelsesled til både den nye psykiatriske afdeling og øvrige somatiske afdelinger, skaber en effektiv og logisk patientstrøm og adgang til forskellige hospitalstjenester.